Szobák

Stílusos szobák egy elegáns villában.

Superior Salon

Servus 4

A villaépületben található szállás egy nappaliból és az onnét nyíló hálószobából áll. A kényelmes alvást egy hatalmas franciaágy kanapéágy illetve pótágyak biztosítják. A szoba maximális befogadóképessége öt fő. Ezen felül pedig gyerekágyat is tudunk elhelyezni a szobában. Saját fürdőszoba biztosítja a kellő privátszférát a szoba vendégeinek.

Szoba

Standard Plus

Servus 4

A pipacs szoba vendégeink egyik kedvence. A virágokkal átölelt szobában 2db egyszemélyes ágy illetve kanapéágy áll rendelkezésre így a teljes befogadóképessége 3 fő. Ezen felül pedig gyerekágyat is tudunk elhelyezni a szobában. A szobához közös fürdőszoba tartozik, amin csak egy másik szobával osztozik.

Szoba

Standard

Servus 4

Az Út szoba fiatal vendégeink egyik kedvence. A szobában egy fraciaágy áll rendelkezésre így a teljes befogadóképessége 2 fő. Ez a szoba sajnos nem pótágyazható és gyerekágyat sem tudunk elhelyezni benne. A szobához közös fürdőszoba tartozik, amin csak egy másik szobával osztozik.

Szoba

Double Ensuite

Servus 34

Berek, Balaton és Romantika szobáink tematikus dekorációval várják vendégeinket. A szobákban 2db Egyszemélyes ágy található, amit alapelrendezésben összetolva vehetnek igénybe vendégeink. A szobákhoz saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik, ami tovább növeli a kényelmet. Ezek ben a szobákban jellenzően nemférnek el pótágyak, az egyetlen kivétel a romantika szoba ahol egy pótágyat tudunk biztosítani ha szükséges.

Szoba

Family Ensuite

Servus 34

A családi szobánk berendezése három fő számára nyújt kényelmes lehetőséget az alvásra. A szobában egy franciaágy található aminek a tetején egy egyszemélyes emelet van. A szobában van hely egy csecsemőágy elhelyezésére is ami igazán családiassá teszi. A szobához saját zuhanyzós fürdőszoba tertozik.

Szoba

Cabin

Servus 34

Idényjellegűen foglalható két faházunk amikben egy franciaágy és egy darab pótágy biztosítja vendégeink kényelmét így 3 fő befogadására alkalmasak ezek a szállások. A faházhoz közös fürdőszoba tartozik, ami a főépületben található és a teraszon keresztül közelíthető meg.

Szoba

Triple

Servus 6

Háromfős szobáink három egyszemélyes ággyal várják a vendégeinket. Ezekhez a szobákhoz saját fürdőszoba tartozik amit csak az adott szoba kulcsa nyit viszont nem a szobában található, hanem a folyosóról közelíthető meg. A szobákba további pótágy helyezhető el vagy egy csecsemőágynak is van hely.

Szoba

Quadruple

Servus 6

Négyfős szobáink három egyszemélyes éggyal várják a vendégeinket. Ezekhez a szobákhoz saját fürdőszoba tartozik amit csak az adott szoba kulcsa nyit viszont nem a szobában található, hanem a folyosóról közelíthető meg. A szobákba további pótágy nem helyezhető el de egy csecsemőágynak van hely.

Szoba