Újranyitási tájékoztató

VÁRUNK a SERVUS-ban a DÉL-BALATON legbiztonságosabb szállásán.

VÁRUNK a SERVUS-ban a DÉL-BALATON legbiztonságosabb szállásán.

Vendégeink biztonsága érdekében mindhárom vendégházunkat fertőtlenítettük. 2020.05. 29-től szigorú higiéniai szabályok betartása mellett minden vendégszobánk újra foglalható.

 1. A szobák, a közösségi terek, a wellness, és a mosdók takarítására, fertőtlenítésére a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt fektetünk.
 2. Étkező, konyhai eszközök tisztítása és fertőtlenítése kiemelt higiéniai szabályok mellett történik.
 3. A személyzet maszkban és kesztyűben végezi a munkáját.
 4. A bejelentkezésnél biztosítjuk a távolságtartást és a sorbaállás elkerülését: - a bejelentőlap kitöltéséhez szükséges adatokat elegendő online, vagy telefon üzenetben megküldeni, - érkezéskor az általános információkat írásos formában a szobában találják a vendégek,
 5. Javasoljuk a mobiltelefonhívást a recepcióval történő kommunikációra.
 6. Mind a bejelentkezéskor, mind a kijelentkezéskor kötelező a 1,5 méteres távolság betartása.
 7. Javasoljuk, hogy a tartózkodási idő alatt átutalással rendezd a szálláshely számláját, így elkerülhető az elutazás időszakában a hosszabb várakozási idő.
 8. Az étkezőben a vendégasztalokat 1,5 méter távolságban helyeztük el, leülni a megterített asztaloknál van lehetőség, a reggelit felszolgáljuk.
 9. Az étkezés befejezése után minden asztalt, széket, eszközt fertőtlenítünk.
 10. A vendégek rendelkezésére álló kényelmi szolgáltatások (terasz, wellness, sporteszközök, játékok) használatára maximális létszámot határoztunk meg, tisztaságára fokozott figyelmet fordítunk.
 11. A Wellness házat csak egy szobában lévő vendégek vagy családok használhatják.
 12. Masszázsmedencét klórral fertőtlenítjük.
 13. A napozóágyakat, sport és játékeszközöket, felszereléseket kollégáink folyamatosan fertőtlenítik, de ez igény esetén egyénileg is megtehető a kihelyezett fertőtlenítőszerek segítségével.

A szigorúbb szabályok mindannyiunk érdekét szolgálják. Azért, hogy Vendégeik pihenése biztonságosan és nyugodtan telhessen, a vendégházak területén kötelező megtartani az egymástól való 1,5 méteres távolságot. Szeretettel várunk MINDENKIT a SERVUS-ban!